Hirdetés

gyerekfilm.lap.hu / Magyar rajzfilmek

Magyar rajzfilmek

Mese videók és online rajzfilmek. Nézd kedvenc meséidet a neten letöltés nélkül. A legjobb mesesorozatok egy helyen. Kikapcsolódás kisgyerkeknek és nagyobbaknak egyaránt. Látogass el hozzánk és töltsd kellemesen a szabadidődet a mese-video oldalán. Ingyens mesék, animációs gyerek filmek. - Free online cartoons and animated videos. - Mese-video.hu

A KerekMese gyerakdalok, videók és mesék üdítő színfoltként jelentek meg a magyar gyártású rajzfilmek sorában. A betűket, számokat, általános ismereteket megtanító dalok mellett a tisztálkodás, a gyerekek mindennapi teendőit feldolgozó rövid videók mellett számos népdal feldolgozás és több saját mese is szerepel a népszerű tartalmak sorában.

Kedves gyerekek szeretném nektek megmutatni videó megosztó oldalamat, az oldalon igyekszem megosztani a legszebb magyar népmeséket és régi meséket. A mesék között megtalálhattok majd újabb mese előzeteseket is és persze szívesen várom az általatok beküldött videókat is, hogy közösen egy szuper meseoldalt hozhassunk létre. Érdemes többször is visszatérni az oldalra, mert mindig lesznek friss mesék.

HirdetésGyerekdal.hu - gyeredalok szövege, videó, kotta, akkordok
Meghatározás:

Olyan filmeket listáz a lap, amelyek főleg gyerekek számára készültek.

Olyan filmeket listáz a lap, amelyek főleg gyerekek számára készültek.

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyar rajzfilmek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés